Kako kupiti

KAKO KUPITI

Kupovine putem call centra
Posle pretrage pneumatika i odabirom željenog artikla kontaktirate naš call cantar na broj telefona +381 11 44 27 900 gde će Vas call operater uputiti u stanje zaliha željenog artikla i načinom preuzimanja. Željeni artikal možete podići u centralnom magacinu ili u našim poslovnicama.

Kupite online
Odabirom željenog artikla kliknite na polje KUPI ARTIKAL. Otvara Vam se nova stranica gde popunjavate vaše generalije. Obavezno popunite sva polja radi lakše komunikacije. U polje NASLOV unesete šifru artikla a u polje VAŠA PORUKA unesite način isporuke. Postoje dva načina preuzimanja artikla.
1. U našem centralnom magacinu - LIČNO PREUZIMANJE
2. U našim poslovnicama koje se nalaze širom Srbije - LIČNO PREUZIMANJE - U nastavku stranice gde popunjavate formular imate adrese i gradove svih naših poslovnica.
Posle popunjavanja formulara očekujte poziv našeg call operatera radi potvrde porudžbenice.

Takođe možete poručiti i putem mail pošte koje se nalaze u nastavku:

webprodaja@kitcommerce.rs

Klikom na mail otvara se Vaš mail klijent.

KAKO PRETRAŽITI GUME

Pretražite gume po dimenziji
Pretraga po dimenziji je pretraga najčešće korišćenja u pretrazi pneumatika. U ovoj vrti pretrage možete pretraživati pneumatike po ŠIRINI, VISINI i PREČNIKU. Možete koristiti samo jedan parametar ili kombinacijom više parametara.

Posle unetih željenih parametara pritisnite polje PRETRAGA.

Ovu vrtu pretrage možete kombinovati i sa ostalim pretragama.

Pretraga po brendu pneumatika
Pretragu po brendu pneumatika možete koristiti ako želite da kupite samo određeni brend pneumatika. Ova vrsta pretrage se najčešće koristi u kombinaciji sa pretragom po dimanziji i po ceni. Pretragu možete koristiti i u kombinaciji sa drugim pretragama.

Posle unetih željenih parametara pritisnite polje PRETRAGA.

Pretraga po sezoni pneumatika
Pretragu po sezoni pneumatika možete koristiti ako želite da kupite samo određeni pneumatik za određenu sezonu. Postoje tri vrste pneumatika, a to su ZIMSKI, LETNJI I ALL SEASON PNEUMATICI. Ova vrsta pretrage se najčešće koristi u kombinaciji sa pretragom po dimanziji i po ceni. Pretragu možete koristiti i u kombinaciji sa drugim pretragama.

Posle unetih željenih parametara pritisnite polje PRETRAGA.

Pretraga po ceni pneumatika
Pretragu po ceni pneumatika možete koristiti ako želite da kupite samo određeni pneumatik sa određenim opegom cena. Ova vrsta pretrage se najčešće koristi u kombinaciji sa pretragom po dimanziji i po ceni. Pretragu možete koristiti i u kombinaciji sa drugim pretragama.

Posle unetih željenih parametara pritisnite polje PRETRAGA.